Om Hive

Om undervisning:

I Hive er vi meget optaget af at skabe de bedst mulige rammer så du kan lære Brasiliansk Jiu Jitsu på en simpel og effektiv måde. Derfor anvender vi de nyeste metoder indenfor undervisning, og giver dig løbende individuel feedback og coaching til hver eneste træning.

At lære BJJ er ligesom at lære noget som helst andet nyt: man skal kunne gå før man kan løbe og kunne alfabetet før man kan skrive. På samme måde er der også en logisk og naturlig progression i byggestenene i BJJ, og i Hive sammensætter vi forløbene og undervisningen så de støtter op om en den bedste læringsproces. 

Til dem der er helt nye til BJJ tilbyder vi BJJ101, vores 10-ugers introduktionsprogram der giver den bedste start til din nye sport. For dem der allerede har trænet nogle måneder eller holdt pause, har vi som de eneste i Danmark et basisprogram, BJJ201.

BJJ er en sport der altid er under udvikling, og på den måde er potentialet for at lære noget uendelig, og du vil aldrig komme til at kede dig! Det tager lang tid at mestre BJJ, men det er en sport som alle kan lære, og alle kan blive god til.

Om vores cheftræner

Shanti Abelha er 2. dan sortbælte i BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) og kan med sin lang elitekarriere indenfor sporten tilbyde undervisning i verdensklasse. og en af de mest vindende udøvere i Europa. Med 5 verdensmestertitler bag sig og knap 20 års undervisningserfaring er hun både en af de mest vindende udøvere i Europa og en meget erfaren underviser.

Professionelt arbejder har hun en enestående baggrund som civilingeniør og arbejder i dag med ledelsescoaching, strategiudvikling og forbedringskultur i virksomheder. Som del af sit arbejde er hun også med til at udvikle, undervise og træne instruktører i træningsprogrammer der bliver tilbud til over 15.000 medarbejdere, og den erfaring trækker hun selvfølgelig tilbage til Hive.

 

Profile picture of Shanti Abelha
Titler:

3x IBJJF Verdensmester i Black belt, Master

6x IBJJF Bronze medalje til VM i Black belt, Adult

7x IBJJF Europamester i Black belt, Master

2x IBJJF Verdensmester (Blå, Lilla), Adult

Se mere på Brasiliansk Jiu Jitsus leksikon, BJJ Heroes:

Video med Shanti efter hun vandt VM i 2016:

 

Andre instruktører 

Martin Stoffregen er 1. dan sortbælte og har trænet Brazilian Jiu-Jitsu siden 2007 i CheckMat regi. Han har været særdeles aktiv i turneringer i Scandinavien. Det er blevet til i alt 22 medaljer. Martin har tidligere trænet flere former for kampsport, men for ham er Brazilian Jiu-Jitsu absolut nummer et.

MartinStoffregen

Titler:

5x Swedish Open Mester

4x Danish Open Mester

1x Scandinavian Open Mester