Om Hive

Om undervisning:

I Hive er vi meget optaget af at skabe de bedst mulige rammer så du kan lære Brasiliansk Jiu Jitsu på en simpel og effektiv måde. Derfor anvender vi de nyeste metoder indenfor undervisning, og giver dig løbende individuel feedback og coaching til hver eneste træning.

At lære BJJ er ligesom at lære noget som helst andet nyt: man skal kunne gå før man kan løbe og kunne alfabetet før man kan skrive. På samme måde er der også en logisk og naturlig progression i byggestenene i BJJ, og i Hive sammensætter vi forløbene og undervisningen så de støtter op om en den bedste læringsproces. 

Til dem der er helt nye til BJJ tilbyder vi BJJ101, vores 10-ugers introduktionsprogram der giver den bedste start til din nye sport. For dem der allerede har trænet nogle måneder eller holdt pause, har vi som de eneste i Danmark et basisprogram, BJJ201.

BJJ er en sport der altid er under udvikling, og på den måde er potentialet for at lære noget uendelig, og du vil aldrig komme til at kede dig! Det tager lang tid at mestre BJJ, men det er en sport som alle kan lære, og alle kan blive god til.

Om vores cheftræner

Profile picture of Shanti Abelha

Shanti Abelha er 2. dan sortbælte i BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) og kan med sin lang elitekarriere indenfor sporten tilbyde undervisning i verdensklasse. og en af de mest vindende udøvere i Europa. Med 5 verdensmestertitler bag sig og knap 20 års undervisningserfaring er hun både en af de mest vindende udøvere i Europa og en meget erfaren underviser.

Professionelt arbejder har hun en enestående baggrund som civilingeniør og arbejder i dag med ledelsescoaching, strategiudvikling og forbedringskultur i virksomheder. Som del af sit arbejde er hun også med til at udvikle, undervise og træne instruktører i træningsprogrammer der bliver tilbud til over 15.000 medarbejdere, og den erfaring trækker hun selvfølgelig tilbage til Hive.

Titler:
  • 3x IBJJF Verdensmester i Black belt, Master
  • 6x IBJJF Bronze medalje til VM i Black belt, Adult
  • 7x IBJJF Europamester i Black belt, Master
  • 2x IBJJF Verdensmester (Blå, Lilla), Adult

Other links:

See more about Shanti on Brazilian Jiu Jitsu lexicon, BJJ Heroes

Video with Shanti after winning World’s in 2016

 
 

Andre instruktører 

Arnar Freyr Vigfússon er en af ​​pionererne indenfor BJJ på Island, og kom op igennem rækkerne sammen med den kendte MMA kæmper og islandsk sortbælte Gunnar Nelson. Han grundlagde to første BJJ/MMA centre (Mjölnir MMA & Combat Gym) i sit hjemland, fungerede som CEO og hovedtræner for begge. I 2013 blev han tildelt sit sortbælte af 8. grad Black Belt Luiz Palhares, hvilket gør ham til en af ​​de tre første islændinge til at få det. Arnar er nu anden grads sort bælte i BJJ, og har bl.a. gentagne gange vundet de nationale islandske mesterskaber i både Gi og Nogi.

Hans internationale coachingerfaring dækker over et bredt spektrum, der spænder fra at være i hjørnet til amatørbegivenheder og som coach til Fight of the Night UFC Co-Main-events, og alt derimellem. I de sidste 5-7 år har Arnar fokuserede på at arbejde med professionelle MMA kæmpere, og har arbejdet med bemærkelsesværdige navne som Greco Roman Wrestling olympisk sølvmedalist og ubesejret UFC letvægt Mark O Madsen, UFC weltervægt Nicolas Dalby, UFC letvægt Damir Hadzovic, UFC bantamvægt Pannie Kianzad og mange flere.

 

MartinStoffregen
Martin Stoffregen er 1. dan sortbælte og har trænet Brazilian Jiu-Jitsu siden 2007 i CheckMat regi. Han har været særdeles aktiv i turneringer i Scandinavien. Det er blevet til i alt 22 medaljer. Martin har tidligere trænet flere former for kampsport, men for ham er Brazilian Jiu-Jitsu absolut nummer et. Martin har bl.a. vundet Swedish Open fem gange, og Danish Open fire gange.