Om Hive

Om undervisning:

I Hive er vi meget optaget af at skabe de bedst mulige rammer så du kan lære Brasiliansk Jiu Jitsu på en simpel og effektiv måde. Derfor anvender vi de nyeste metoder indenfor undervisning, og giver dig løbende individuel feedback og coaching til hver eneste træning.

At lære BJJ er ligesom at lære noget som helst andet nyt: man skal kunne gå før man kan løbe og kunne alfabetet før man kan skrive. På samme måde er der også en logisk og naturlig progression i byggestenene i BJJ, og i Hive sammensætter vi forløbene og undervisningen så de støtter op om en den bedste læringsproces. 

Til dem der er helt nye til BJJ tilbyder vi BJJ101, vores introduktionsprogram der giver den bedste start til din nye sport. For dem der allerede har trænet nogle måneder eller holdt pause, har vi som de eneste i Danmark et basisprogram, BJJ201.

BJJ er en sport der altid er under udvikling, og på den måde er potentialet for at lære noget uendelig, og du vil aldrig komme til at kede dig! Det tager lang tid at mestre BJJ, men det er en sport som alle kan lære, og alle kan blive god til.

Om vores cheftræner

Shanti Abelha er 3. dan sortbælte i BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) og kan med sin lang elitekarriere indenfor sporten tilbyde undervisning i verdensklasse. og en af de mest vindende udøvere i Europa. Med 5 verdensmestertitler bag sig og knap 20 års undervisningserfaring er hun både en af de mest vindende udøvere i Europa og en meget erfaren underviser.

Professionelt har hun en enestående baggrund som civilingeniør og arbejder i dag med ledelsescoaching, strategiudvikling og forbedringskultur i virksomheder.

Som del af sit arbejde er hun også med til at udvikle, undervise og træne instruktører i træningsprogrammer der bliver tilbud til over 15.000 medarbejdere, og den erfaring trækker hun selvfølgelig tilbage til Hive.

TITLES:
  • 3x IBJJF Verdensmester i Black belt, Master
  • 6x IBJJF Bronze medalje til VM i Black belt, Adult
  • 8x IBJJF Europamester i Black belt, Master
  • 2x IBJJF Europamester i No-Gi Black belt, Master

Other links: See more about Shanti on Brazilian Jiu Jitsu lexicon, BJJ Heroes

Video with Shanti after winning World’s in 2016

Instructors

Marcus Buur er sortbælte og har trænet BJJ siden 2005. Han har vundet flere medaljer ved større turneringer, blandt andet guld og sølv i Danish Open, og sølv i Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro Belgrade.

Marcus har trænet flere forskellige kampsporter og boet flere steder i verden, blandt andet i Georgien hvor han trænede Judo, og Sambo med det Georgiske sambo landshold. Til dagligt arbejder han med grafik og IT.

Heide Truong har trænet kampsport i over 12 år. Selvom Muay Thai og MMA oprindeligt tiltrak hende til kampsport, har BJJ været hendes hovedfokus i næsten et årti. Hun har et lilla bælte og træner til dagligt i Arte Suave. Før hun flyttede til Danmark for at færdiggøre sin kandidatgrad i Food Innovation and Health, trænede hun sammen med Leticia Ribeiro/Gracie Humaita og hendes verdensklasses konkurrenceteam i San Diego. I Californien fik hun sin bachelor i kinesiologi og arbejdede som coach og personlig træner i fysioterapiklinikker, San Diego State University’s Strength & Conditioning department, firmafitness og som global freelance som sundhedscoach. Udover træning er hun glad for at rejse ofte, og er i gang med at opbygge en bæredygtig fødevarevirksomhed.

Kevin Prompler  begyndte at træne BJJ i 2013, efter at to venner insisterede på at han skulle deltage i en prøvetime. I de næste 7 år trænede han sammen med Jordy Peute på Gracie Barra Maastricht. Oprindeligt fra Holland, Kevin flyttede til Danmark i 2020 efter at have brugt det meste af 2019 på at rejse og besøge et dusin forskellige træningslejre rundt omkring i verden. 

Udover træning i Hive kan du finde ham på måtterne på Arte Suave, hos salgsafdelingen i et sports / tech-firma eller i gang med spille guitar på et lokalt punkbands øvelseslokale.

Daniel Forino

Daniel: Jeg gør meget ud af at levere kvalitets jiu jitsu i alle mine klasser og at få alle til at føle sig velkomne. Jeg blev forelsket i brasiliansk Jiu Jitsu fra den første klasse jeg tog og jeg forsøger at overføre den samme passion i alle mine klasser.
Daniel er fra Buenos Aires, Argentina og flyttede til København i januar 2020, hvor han begyndte at træne hos Hive samme år.

Daniel begyndte at praktisere brasiliansk jiu jitsu i 2009, og fortsatte derefter med Muay Thai indtil 2011. Genoptog BJJ samme år. Blåt bælte i 2013 og lilla bælte i 2015 under 4. Dan Eduardo “Dudu” Duarte, coach og ejer af Nova Uni Argentina. Udover at træne og konkurrere i BJJ, er Daniel arkitekt og arbejder for en virksomhed i København. Daniel har en stor interesse i forretning og iværksætteri, faktisk havde han et tøjmærke i Buenos Aires i 2 år.

Assistenttrænere

Sezer Denîz Doğan

Sezer Deniz Dogan er Instruktør for Børneholdet, er underviser for BJJ 101-Introholdet og står for Søndagens Open Mat, med en times øvelse og en times sparring.
Sezer har trænet BJJ siden 2017, har været en fast del af Hive-ånden siden klubbens start og vandt sin allerførste BJJ turnering.

Udover BJJ har Sezer stor interesse for Budokon Yoga / Steelmace Yoga / Filosofi / Historie og Calisthenics.

Asbjørn Bang er assisterende træner for børneholdet. Han er et produkt af Hive BJJ’s 101 klasser, hvor han fik sin første undervisning af Shanti Abelha i 2021. Asbjørn har deltaget i BJJ turneringer i Danmark og Sverige og har fået venner over hele verden igennem BJJ. Udenfor træningslokalet spiller Asbjørn musik i et reggeaband, praktiserer yoga og elsker at danse.