Om Hive

Om undervisning:

I Hive er vi meget optaget af at skabe de bedst mulige rammer så du kan lære Brasiliansk Jiu Jitsu på en simpel og effektiv måde. Derfor anvender vi de nyeste metoder indenfor undervisning, og giver dig løbende individuel feedback og coaching til hver eneste træning.

At lære BJJ er ligesom at lære noget som helst andet nyt: man skal kunne gå før man kan løbe og kunne alfabetet før man kan skrive. På samme måde er der også en logisk og naturlig progression i byggestenene i BJJ, og i Hive sammensætter vi forløbene og undervisningen så de støtter op om en den bedste læringsproces. 

Til dem der er helt nye til BJJ tilbyder vi BJJ101, vores introduktionsprogram der giver den bedste start til din nye sport. For dem der allerede har trænet nogle måneder eller holdt pause, har vi som de eneste i Danmark et basisprogram, BJJ201.

BJJ er en sport der altid er under udvikling, og på den måde er potentialet for at lære noget uendelig, og du vil aldrig komme til at kede dig! Det tager lang tid at mestre BJJ, men det er en sport som alle kan lære, og alle kan blive god til.

Om vores cheftræner

Profile picture of Shanti Abelha

Shanti Abelha er 3. dan sortbælte i BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) og kan med sin lang elitekarriere indenfor sporten tilbyde undervisning i verdensklasse. og en af de mest vindende udøvere i Europa. Med 5 verdensmestertitler bag sig og knap 20 års undervisningserfaring er hun både en af de mest vindende udøvere i Europa og en meget erfaren underviser.

Professionelt arbejder har hun en enestående baggrund som civilingeniør og arbejder i dag med ledelsescoaching, strategiudvikling og forbedringskultur i virksomheder. Som del af sit arbejde er hun også med til at udvikle, undervise og træne instruktører i træningsprogrammer der bliver tilbud til over 15.000 medarbejdere, og den erfaring trækker hun selvfølgelig tilbage til Hive.

Titler:
  • 3x IBJJF Verdensmester i Black belt, Master
  • 6x IBJJF Bronze medalje til VM i Black belt, Adult
  • 7x IBJJF Europamester i Black belt, Master
  • 2x IBJJF Verdensmester (Blå, Lilla), Adult

Other links:

See more about Shanti on Brazilian Jiu Jitsu lexicon, BJJ Heroes

Video with Shanti after winning World’s in 2016

 
 

Andre instruktører 

MartinStoffregen
Martin Stoffregen er 1. dan sortbælte og har trænet Brazilian Jiu-Jitsu siden 2007 i CheckMat regi. Han har været særdeles aktiv i turneringer i Scandinavien. Det er blevet til i alt 22 medaljer. Martin har tidligere trænet flere former for kampsport, men for ham er Brazilian Jiu-Jitsu absolut nummer et. Martin har bl.a. vundet Swedish Open fem gange, og Danish Open fire gange.

 

 
 
 
 
 
 
Marcus Buur er sortbælte og har trænet BJJ siden 2005. Han har vundet flere medaljer ved større turneringer, blandt andet guld og sølv i Danish Open, og sølv i Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro Belgrade. Marcus har trænet flere forskellige kampsporter og boet flere steder i verden, blandt andet i Georgien hvor han trænede Judo, og Sambo med det Georgiske sambo landshold. Til dagligt arbejder han med grafik og IT.
 
 
 
 
 
 
 
Ian Kennedy er den faste underviser på børneholdet. Han har dyrket Brasiliansk Jiu-Jitsu i 12 år og har undervist børnehold i BJJ i over 6 år.  Tilsammen har Ian næsten 20 års undervisningserfaring fra flere forskellige sportsgrene og undervisningsområder, herunder specialklasser, folkeskole, kunstrulleskøjteløb og akroyoga.
 
 
 
 
 
 
 

Heide Truong har trænet kampsport i over 12 år. Selvom Muay Thai og MMA oprindeligt tiltrak hende til kampsport, har BJJ været hendes hovedfokus i næsten et årti. Hun har et lilla bælte og træner til dagligt i Arte Suave. Før hun flyttede til Danmark for at færdiggøre sin kandidatgrad i Food Innovation and Health, trænede hun sammen med Leticia Ribeiro/Gracie Humaita og hendes verdensklasses konkurrenceteam i San Diego. I Californien fik hun sin bachelor i kinesiologi og arbejdede som coach og personlig træner i fysioterapiklinikker, San Diego State University’s Strength & Conditioning department, firmafitness og som global freelance som sundhedscoach. Udover træning er hun glad for at rejse ofte, og er i gang med at opbygge en bæredygtig fødevarevirksomhed.

 

Kevin Prompler begyndte at træne BJJ i 2013, efter at to venner insisterede på at han skulle deltage i en prøvetime. I de næste 7 år trænede han sammen med Jordy Peute på Gracie Barra Maastricht. Oprindeligt fra Holland, Kevin flyttede til Danmark i 2020 efter at have brugt det meste af 2019 på at rejse og besøge et dusin forskellige træningslejre rundt omkring i verden. Udover træning i Hive kan du finde ham på måtterne på Arte Suave, hos salgsafdelingen i et sports / tech-firma eller i gang med spille guitar på et lokalt punkbands øvelseslokale.