Ladies Only Program

LÆR SELVFORSVAR, KOM I FORM OG MØD NYE VENNER!

Hos Hive arbejder vi hårdt for at sikre en inkluderende og venlig kultur, hvor alle er velkomne. Alligevel erkender vi, at det med at springe ud i en sport med tæt fysisk kontakt kan være skræmmende for nogle kvinder. Derfor tilbyder vi Ladies Only-hold, skræddersyet til piger og kvinder, der ønsker at blive introduceret til Brazilian Jiu Jitsu i et behageligt, men udfordrende miljø.

Vi er overbevist om, at enhver kvinde bør lære selvforsvar, og at BJJ er den bedste måde at gøre det på. Ingen anden kampsport tilbyder et så omfattende system på gulvet – det sted, hvor de fleste kvinder frygter, at de vil ende i en selvforsvarssituation. Allerede i dine første timer vil du lære at håndtere tilsyneladende umulige situationer, og på din rejse vil du lære at anvende grundlæggende teknikker mod stadig større og dygtigere modstandere. Få andre kampsport giver dig muligheden for at træne og øve teknikker med høj modstand fra dine træningspartnere (“sparring”) uden risiko for skade. Den tillid, du opnår ved at vide, at du har valgmuligheder og kan kæmpe, uanset position, er uvurderlig.

Udover at lære selvforsvar er vores program lavet til træne hele kroppen og øge din kondition! Vi har samlet et specifikt sæt øvelser, til at få din puls op, dine ben til at brænde, og som også vil forbedre din timing.

Vores undervisningsmiljø fremmer en åben og venlig tone mellem alle elever og lærere. Når vi bruger så meget tid på at træne tæt sammen, giver det en mulighed for at lære dine træningspartnere at kende som ingen andre. Mange af os finder vores nye bedste ven i BJJ, og på grund af mangfoldigheden af de mennesker i Hive, udvider du dit netværk og møder nye folk du aldrig ville have mødt.

Ladies Only-klassen er åben for kvinder og piger fra 15 år og op, uanset træningserfaring. Vi integrerer hele BJJ101-programmet i vores timer og sikrer, at du er klar til at skifte til de andre hold efter et par måneder. Det betyder, at hvis du ikke har trænet BJJ før, kan du springe ventelisten til vores BJJ101 (i øjeblikket med over 100 personer) over, starte direkte i vores Ladies Only-program og være medlem af Hive fra i morgen. Ladies Only holdene undervises af både mænd og kvinder.

Kontakt os i dag for at tilmelde dig en gratis prøvetime! Vi giver mulighed for prøvetime en gang hver måned.