Ny til BJJ?

Vil du gerne få den allerbedste start på sporten?

På vores meget populær 8-ugers introduktionsforløb, gennemgår vi et nøje udtænkt pensum hvor du vil lære de grundlæggende principper og bevægelser i BJJ. Du bliver introduceret til basisøvelserne i BJJ og de teknikker der danner fundamentet for resten af din udvikling.

For at imødekomme hver enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning,  er der et begrænset antal pladser på vores introduktionsforløb. 

Vi sørger for et sjovt og trygt læringsmiljø, hvor du kommer ud af din komfortzone men din udviklingen tilpasses altid dine behov – du skal blot dukke op i træningstøj (husk en flaske vand)!

Det er obligatorisk at fuldføre programmet, hvis du aldrig har trænet BJJ før. På grund af overvældende efterspørgsel og vores begrænset kapacitet tilbyder vi kun BJJ101 programmet et par gange om året. Undervisningen foregår to gange om ugen i otte uger, og undervisningstiderne offentliggøres inden tilmeldingen åbner.

Udover vores almindelige BJJ101 program, tilbyder vi også BJJ101 Premium: vores eksklusive, semi-private bootcamp, hvor du bliver ledt igennem det samme indhold som BJJ101 plus meget mere. Der er kun fire pladser på BJJ101 Premium, hvilket garanterer dig meget mere 1:1 tid med din instruktør og accelereret udvikling. Vores BJJ101 Premium løber cirka en gang om kvartalet.

Få muligheden for at tilmelde dig vores næste BJJ101 forløb gennem formularen. Vores sidste program blev udsolgt på få minutter! Ved at tilmelde dig vores mailing liste, får du informationer om registrering før vi åbner for det. Når registreringen åbner, er det først-til-mølle, så sørg for at være opdateret med vores nyheder.